Eggepanne-pålegg - Servèr eggepannen varm med brød til eller bruk den kald som smørbrødpålegg, f.eks. som overraskelse i matpakken til din kjære...

Eggepanne-pålegg

Servèr eggepannen varm med brød til eller bruk den kald som smørbrødpålegg, f.eks. som overraskelse i matpakken til din kjære...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha smør i middels varm panne. Pisk sammen egg, vann, salt og pepper og hell det i pannen. Dryss over skinkestrimler, mais, paprika og ost. Skru ned varmen litt og la det hele stivne. Oppskriften er hentet fra egg.no

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?