Eggesalat - Eggesalat er supert som en liten rett på et koldtbord eller spekematbord. Lag en god eggesalat med chili, karri og litt tabasco. Da får du en friskt og spennede smak. Salaten smaker også veldig godt på brødskiva.
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Eggesalat

Eggesalat er supert som en liten rett på et koldtbord eller spekematbord. Lag en god eggesalat med chili, karri og litt tabasco. Da får du en friskt og spennede smak. Salaten smaker også veldig godt på brødskiva.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Kok og avkjøl eggene i kaldt vann. Skrell dem. Skjær dem i grove biter. 2. Kutt opp gressløken. Del chilien i to og skrap ut frøene. Skjær den i tynne strimler. Rør godt sammen rømme, majones, gressløk, chili og karri. 3. Smak til med sitron, sukker, tabasco, salt og pepper.  Oppskriften er hentet fra matprat.no (Opplysningskontoret for kjøtt)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Eggende salat
fav Tid: 20 min
Eggepanne-pålegg