Eggesmør - Enkelt, men sabla godt.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Eggesmør

Enkelt, men sabla godt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Avkjøl de hardkokte eggene. Skrell dem og del med eggdeler i skiver, snu egget 90 grader og del skivene slik at du får små terninger.Smelt smøret i en kasserolle. Tilsett eggterninger og finhakket bladpersille. Varm opp.Rør i sitronsaft og smak til med salt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Remulade