Eggnog med cognac -
Foto: Matprat.no

Eggnog med cognac

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp sammen egg og sukker i en kjele og tilsett egg. Varm opp blandingen på middels til lav varme under konstant omrøring til den er så tykk at den "henger" på en skje (vær tålmodig- det tar litt tid). Tilsett vaniljesukker og konjakk og avkjøl i kaldt vannbad under omrøring. Sett eggnogen kald i minst 3 timer eller over natten. Stivpisk kremfløten og vend den om i eggnogen. Dryss lett over med revet muskatnøtt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Christmas cake
fav Tid: 120 min
Sjokoladebombe