Egyptisk pitabrød - Disse pitabrødene er bakt med grovt mel og en anelse honning.

Egyptisk pitabrød

Disse pitabrødene er bakt med grovt mel og en anelse honning.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

2,5 dl vann

50 g gjær

0,5 ss honning

1,5 ts salt

2 ss olje

5 dl hvetemel

2 dl grovt mel

Annonse

Slik gjør du det:

Jentepiratene bakte slike i Egypt. Pitabrød kommer fra det arabiske kjøkken, og er et rundt brød som skjæres opp som en pose, slik at brødet kan fylles som en pose. 6 pitabrød Bland alle ingrediensene, men spar litt av melet. La deigen heve ca 1 time. Rull deigen ut i 6 emner, kjevl bollene ut i ca 5 mm tykke leiver. Etterhev i 45 min. Legg på bakepapir og dryss over litt mel. Stek midt i ovnen ved 275-300 ºC i ca 3-4 min, vend dem og stek 2 min til. Avkjøl under klede.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Fullkornspitabrød
fav Tid: 180 min
Gresk brytebrød
fav Tid: 120 min
Gulrotrundstykker