Eksotisk fruktrull - Denne smaker ekstra godt sammen med pisket krem eller is.
Foto: Foto: Svein Brimi

Eksotisk fruktrull

Denne smaker ekstra godt sammen med pisket krem eller is.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt mel og bakepulver sammen og vend det inn i eggedosisen med en slikkepott.

Bre røren utover i en langpanne kledd med bakepapir. Stek kaken midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min. 

Legg bakepapir på bakebordet og strø litt sukker på. Hvelv rullekaken på papiret og la formen ligge over kaken til den er litt avkjølt. 

Del mango i passe biter, del pasjonsfrukten i to og skrap ut innholdet. Fordel det over kaken og rull kaken sammen. 

Kaken serveres med pisket krem og eventuelt mer pasjonsfrukt eller annen fruktsaus. 

Ekstra fruktsaus: Bland fruktkjøtt fra 5 pasjonsfrukter, 2 ss melis og 3 ss vann i en kjele. Gi det et lite oppkok og sett kaldt frem til servering. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.