Ekstra hvit marsipan - Ekstra hvit maripan er nydelig til å dekke marsipankaken med!
Foto: Manuela Kjeilen

Ekstra hvit marsipan

Ekstra hvit maripan er nydelig til å dekke marsipankaken med!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finmal mandlene i en foodprosessor.

Tilsett melis og kjør maskinen en gang til.

Stopp kjøkkenmaskinen og tilsett 3 eggehvitter, 1 ts vanilje og 1 ss titandioksid.

Kjør maskinen til massen kommer sammen i en stor klump.

Det er bra å legge marsipanen kaldt en time i kjøleskapet for du bruker det.

Jeg liker å oppbevare marsipan i kjøleskap, anbefaler en ziplock pose for å oppbevare marsipan, ellers kan du oppbevare det i romtemp i cirka 18-20 grader

Om du har marsipan i kjøleskapet tar du det ut av kjøleskapet en stund for du skal kjevle det ut, da marsipanen må bli romtemperert.

Marsipan holder seg bra i fire måneder om du har oppbevart det i en lufttett pose.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.