Elggryte -

Elggryte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i terninger og brun dem. Rens og brun løken lett. Rens og skjær gulrøttene i kubber. Bland løk og gulrøtter med kjøttet, hell på kraft, kok opp og smak til med salt og pepper. La retten småsurre til alt er mørt, ca. 25 minutter. Tiden avhenger av kvaliteten på kjøttet. Server gryten med potetmos, eventuelt også rørte tyttebær.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Sosekjøtt av elg
fav Tid: 90 min
Bidos