Elgkaker med bacon -

Elgkaker med bacon

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 175°C. Bløt brødraspet i melken og rør inn kjøttdeigen, salt og pepper. Rør farsen godt sammen. Form tykke kjøttkaker og surr en baconskive rundt hver av dem. Legg dem i en ildfast form og stek dem midt i ovnen i ca. 25 minutter. Dryss ost over mot slutten av steketiden for å få en delikat farge. Lag potetmos og smak den til med hakkede krydderurter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Rådyr wallenberg
fav Tid: 30 min
Finnbiff
fav Tid: 120 min
Viltpaté