Elgkarbonader -

Elgkarbonader

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mal kjøttet sammen med løken. Rør inn salt, pepper og potetmel og spe med fløten. Rør inn egget. Form flate kaker og stek dem i smør i 3-4 minutter på hver side. Server dem med brunet løk, poteter og salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Rådyr wallenberg
fav Tid: 60 min
Reinsdyrmedaljong