Elgtunge med persillesaus -

Elgtunge med persillesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok elgtungen i vann med krydder til den er godt mør, 1,5-2 timer. Ta den opp og flå av skinnet. Skjær tungene i skiver før servering. Kok persillestilkene og løken i kraften fra elgtungen til det er kokt inn til det halve. Tilsett fløten og kok sausen videre til den tykner. Rør hakket persille i like før servering og smak til med salt. Rens og skjær røttene i små terninger. Kok dem knapt møre i vannet, tilsett fløte og kok videre til grønnsakene er møre og sausen fyldig. Smak til med salt. Server tungen varm eller kald med varmt tilbehør.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Gravet reinsdyrfilet
fav Tid: 45 min
Rådyr wallenberg