Elisabeth cake -

Elisabeth cake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bunn: Stivpisk egg og sukker til eggedosis. Vend inn kakao, mel og smør. Tilsett revet appelsinskall. Fyll massen i en smurt kakespringform og stek på 180 C i ca 15-20 min. Avkjøles. Sjokoladefyll: Kok opp fløte og ha i smør og sjokolade. Sett til side med én gang og rør til sjokoladen er helt smeltet. Når det er litt avkjølt tilsettes Grand Marnier (du kan også bruke Cointreau eller annen appelsinlikør). Sett i kjøleskap til det stivner. Hvis ikke dette begyner å stivne, så pisk det opp før du legger det på kaken. Topping: Stivpisk fløte og crème fraîche med vaniljefrø og melis. Ha i cognac og litt smeltet sjokolade. Dander denne kremen fint på toppen og drypp striper av smeltet sjokolade over. Sikt litt melis over og ha på et dryss med strimler av appelsinskall.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Sjokoladefondue