Ellens beste brød - Fullkornsbrød uten gluten

Ellens beste brød

Fullkornsbrød uten gluten

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
3 porsjoner

1 beger kesam

9 dl vann

1 pk gjær

1 ss fiberhusk

2 ts salt

0,5 dl olje

500 g mixwell fullkornsbrødmix ........

1 pk sempermix med fiber ........

500 g 500 g finax fin (rød) ........

Annonse

Slik gjør du det:

Varm væsken til 37 grader

Smuldre gjæren i bakebollen og hell over væsken. Rør til gjæren har løst seg opp.

Visp inn fiberhusk og la det svelle ca 5 minutter.

Tilsett resten av ingrediensene.

Elt deigen godt i maskin, ca 5 minutter.

Fordel deigen i tre smurte former.

Etterhev i ca 30 minutter.

Stekes på nederste rille ved 225 grader i ca 50 minutter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?