Ellens Crème Brûlée -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Ellens Crème Brûlée

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp fløte, sukker og vaniljestang splittet på langs. Pisk lett sammen eggeplommer og egg i en bolle og hell den varme fløten i bollen under omrøring. Fordel blandingen i porsjonsskåler (som tåler varme) eller kaffekopper. Stek i vannbad ved 100 ºC i ca 1 time. Dytt forsiktig på skålen/koppen for å se om den er ferdig, når den så vidt bølger seg i midten er den klar. Men den skal ikke være rennende. Ta ut av ovnen og avkjøl godt., gjerne i kjøleskap til nest dag. Før servering dryss på demerarasukker og karamelliser sukkeret med en skibrenner. Formene kan også settes under grillen til sukkeret smelter. Pass godt på.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Ekte karamellpudding