Emils rugbrød - Dette brødet stammer fra vår trofaste Hjemmet-leser Alf Emil Pedersen (78).
Foto: Foto: Anders Martinsen

Emils rugbrød

Dette brødet stammer fra vår trofaste Hjemmet-leser Alf Emil Pedersen (78).

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør gjæren ut i lunkent vann, tilsett sirup, olje og alle krydderne. Ha i resten av melet, sukker, salt og frøene, men spar litt hvetemel til utbaking. Elt deigen godt. La deigen heve i minst en time. 

Del deigen i tre og form til avlange brød. Legg hvert brød i brødform og la brødene heve i 45 min. 

Stekes på nederste rille ved 225 C i 45-50 min. 

Avkjøles på rist.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.