Empanadas fra Mexico - De gode, varmende empanadasene fra Mexico liker alle.
Foto: Erik Hannemann

Empanadas fra Mexico

De gode, varmende empanadasene fra Mexico liker alle.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader.

Hakk løken og i små biter. Del chilien på langs, skrap ut frøene og hakk den i små biter. Stek løk og chili i olje til løken er blank.

Ha i kjøttdeigen og stek den til den får litt farge. Ha i tomatboksen og knus i hvitløken.

Ha i krydder og sukker. Rør godt og la det koke i noen minutter. Smak til med salt og pepper.

Stikk ut som små rundinger (eller skjær med kniv) av paideigen. Legg en god spiseskje på hver runding og brett sammen.

(Av deigen som blir til overs, klem eller kjevle den flat til flere rundinger).

Legg dem i en ildfast form (eller på stekebrett kledd med bakepapir). Dryss over revet ost.

Sett i ovnen og server når deigen er stekt og osten smeltet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Grønn salat
fav Tid: 120 min
Salat med valnøtter