Empanadas -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Empanadas

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk løk og hvitløk og stek sammen med karbonadedeig i olje i en stekepanne. Rør om under stekingen slik at karbonadedeigen smuldres opp. Tilsett revet gulrot og la steke i noen min. Ha i tomatpuré, tomatjuice/kraft og kok inn til massen blir ganske tørr. Smak til med oregano, salt og pepper. Avkjøl. Er kjøttstuingen for varm eller fuktig vil butterdeigen bli klissete. Legg butterdeigplatene oppå hverandre og kjevle ut til en tynn leiv. Bruk et stort glass og stikk ut runde plater. Legg en liten skje på den ene siden av hver butterdeigsirkel. Brett den andre halvdelen av deigen over. Pensle kantene med vispet egg. Bruk en gaffel og trykk langs kanten. Pensle med egg og stek midt i varm stekeovn ved 200 ºC i 20-25 min. Server med salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Empanadas
fav Tid: 120 min
Pizzasnurrer
fav Tid: 60 min
Moussaka