Empanadas -
Foto: Panopticon

Empanadas

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Deig: Smuldre smøret i melet til en kornete deig. Tilsett salt og det kalde vannet og kna til en smidig deig. Deigen kan lages i en foodprocessor. Putt deigen i en pose og legg den kaldt minst 1 time, gjerne natten over.

Brun kjøttdeig til fyll tilsett salt, krydder og ønsket grønnsaker. La fyllet trekke ca 20 min. Kjevle deigen ut til ca 3 med mer tykkelse. Skjær ut runde leiver 12-15 cm, bruk en bolle eller et lokk. Fordel 2-3 ss fyll på den ene halvdelen. Pensle rundt kanten med med pikset egg.Brett deigen over fyllet, klem kantene godt sammen med en gaffel. Legg på smurt eller bakepapirkledt stekebrett.

Pensle med egg. La et lite snitt på toppen slik at damp kommer ut under steking.

Stek på midterste rille i varm stekeovn ved 200 ºC i ca 15 min.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Calzone
fav Tid: 180 min
Go' gammeldags pizza