Empanadas - Slik lager du de meksikanske godbitene.
Foto: Christopher Sjuve

Empanadas

Slik lager du de meksikanske godbitene.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk løken. Stek den gyllen i olje.

Ha i kjøttdeigen, kumin, chilipulver og korianderpulver. Del opp kjøttdeigen mens du steker den.

Når kjøttdeigen er stekt, knus hvitløken og ha i stekepanna og la det steke i noen sekunder (må ikke svi seg) før du har i bønner (uten sausen fra boksen) og tomatboksen.

La det koke til det ikke lenger er rennende.

Bruk ferdig paideig/butterdeig. Kjelve ut paideigen og stikk ut rundinger (for eksempel med en skål). Legg en spiseskje med kjøttsausen på paideigen.

Brett over paideigen slik at den blir en halvmåne. Bruk en gaffel til å klemme igjen endene.

Stek i ovnen i ca 6-7 minutter på 180 grader, eller til de er gylne.

Strø over revet ost og koriander eller persille ved servering.

De er kjekke å lage på forhånd. Så kan du steke dem når gjestene kommer.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?