Endiviesalat

Endiviesalat

Oppskrift av: Sonja Lee
15 minutter
Salat

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Tilberedelsestid: ca. 15 minutter Kutt hver endiviesalat på langs, i åtte deler. Vaskes godt. Vinaigretten tilberedes på følgende måte: Bland sennep, eddik, knust hvitløk, salt, pepper og sukker. Tilsett roqueforten, og rør om til det blir en jevn røre. Spe deretter sakte med oilvenolje under kontinuerlig omrøring. Vask og kutt eplene i to, fjern kjernen og skjær eplene i båter. Rist brødskivene, og skjær dem opp i brede strimler. Vend salaten forsiktig i sennepsvinaigretten, og legg salaten utover en stor tallerken. Stikk epleskivene inn i salaten. Til slutt legges de ristede brødstrimlene på kryss og tvers over det hele. Dryss hele persilleblader på toppen.

Kanskje disse også frister?