Engelske teaboller -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Engelske teaboller

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

ca.20 stk Mettende og smakfulle boller. Kryddermaken gjør at disse bollene smaker godt med ost eller marmelade til en kopp te eller kaffe . Rør gjæren ut i lunken melk, 37 °C. Smuldre smøret i 2/3 av melet og rør inn gjær/melkeblandingen. Tilsett sukker, krydder, pomeranskall og rosiner og bland alt godt sammen. Ha i resten av melet og elt til en ikke for fast deig. Dekk bakebollen med plast og sett til heving ca. 40 min. Form deigen til boller og la dem etterheve under plast i ca 15 min. Pensle med sammenpisket egg og stek i varm stekeovn 225 °C o 10-15 min, på midterste rille. Avkjøl på rist.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Vørterkake