Enkel ertesuppe med crème fraîche - Her har du oppskriften på en av verdens enkleste ertesupper. Du kan bruke hermetiserte erter, men frosne er best.
Foto: Erik Hannemann

Enkel ertesuppe med crème fraîche

Her har du oppskriften på en av verdens enkleste ertesupper. Du kan bruke hermetiserte erter, men frosne er best.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk sjalottløken og stek den i en kjele i smør i ca ett minutt på middels varme. Ha i hvitløk og stek i 30 sekunder til. Ha i hvitvin, fløte og kok det inn ca 10-15 minutter. Ha i ertene, kok i ett minutt og kjør glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Server med en klikk crème fraîche.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Aspargessuppe
fav Tid: 30 min
Gulrotsuppe
fav Tid: 30 min
Brenneslesuppe
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold