Enkel laksemousse med røkt laks -

Enkel laksemousse med røkt laks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Denne moussen er laget på et øyeblikk, og kan serveres med én gang. Moussen blir ikke stiv, men er en myk laksekrem som serveres på for eksempel små toast, kjeks eller i de dekorative butterdeigsskjellene man får kjøpt i butikken. Kjør laks og røkelaks lett i food-processoren sammen med smør, og tilsett crème fraîche eller fløte når laksemassen begynner å jevne seg. Bland inn gressløk og dill, og smak til med salt, pepper, paprikapulver og sitronsaft. Lag små "egg" med mousse med en skje, og legg på toast for servering. Pynt gjerne med litt dill, gressløk, og eventuelt litt lakserogn.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Laksemousse
fav Tid: 60 min
Enkel laksemousse