Enkel laksemousse -
Foto: TV2

Enkel laksemousse

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll og tørk den rå laksen. Skjær bort buk/ryggfett fra fersk laks. Skjær fersk og røykelaks i 2 cm store biter. Legg fisken i en kjøkkenmaskin/ foodprocessor og kjør sammen til en jevn grov masse. Ha over i en arbeidsbolle og rør inn sitronsaft, crème fraiche og dill. Knus rosa pepper i hånden og vend inn i moussen.. Bland godt. Vend ev inn lodderogn. Legg en stor klatt mousse på toast og pynt med dill før servering.

Oppskrift: Andreas Viestad

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Festmousse med laks