Enkel loff - Hvis du skal kose deg med reker, er nybakt loff et must!
Foto: Foto: Svein Brimi

Enkel loff

Hvis du skal kose deg med reker, er nybakt loff et must!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha mel i en bolle og smuldre inn smør og gjær. Bland i salt. Tilsett lunken melk, og elt deigen godt til den er fast og smidig. Hev deigen på et lunt sted i en times tid.

Form deigen til to avlange brød som legges direkte på en smurt plate eller i en smurt form. Etterhev brødene i 15 min. Pensle brødene med melk, og stek dem deretter i 40 min .ved 200°.

Avkjøl på rist.

Dryss gjerne litt flaksalt over brødene før steking eller rett etterpå. Her har vi brukt rosa salt.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?