Enkel pavlova - Her får du en superenkel oppskrift på den klassiske marengskaken.
Foto: Foto: Pål Rødahl

Enkel pavlova

Her får du en superenkel oppskrift på den klassiske marengskaken.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk 6 eggehviter stive, viktig at eggene er romstempererte!

Ha i 2 ts hvitvinseddik mens du pisker og så 2 -3 dl sukker og 2 ts maizena og 1 ts vaniljesukker.

Eggehviteblandingen skal bli blank og litt seig.

Ha blanding utover et bakepapir med slikkepott og sett kaken nederst i ovnen som står på 250 gr.

Sett temperaturen ned til 100 gr og stek kaken til den er sprø utenpå og myk inni ca en time.

Pynt med en blanding av pisket krem og vanilje krem og friske bær.

Oppskrift:

Tutta.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.