Slik gjør du det:
Start med å dele plommene i biter og legg dem i en bolle. Bland med sukker og kanel og la plommene stå slik i kjøleskapet i ca 15 minutter.
Smelt smøret til kakerøren. Rør sammen egg og sukker med en stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis). Bland i bakepulver, vaniljesukker og det smeltede smøret. Så rører du i melet til en klumpfri deig.
Ha deigen i en liten rund form (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Fordel de sukkermarinerte plommebitene over deigen. Strø til sist over fint hakkede mandler og litt perlesukker.
Stek kaken nederst i ovnen ved 180°C i 25-30 minutter, til kaken er gyllen.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.