Enkel rabarbrakake -
Foto: TV2

Enkel rabarbrakake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Denne oppskriften (1 porsjon) er til 20 cm form. Til en langpanne gang oppskriften med 3 eller 4. Lag gjerne en stor porsjon, jobben er den samme og kaken egner seg godt til frysning. Varm litt i ovn før servering. Varm stekeovnen til 180 ºC. Skjær rabarbra opp i biter. Rør smør og sukker hvitt og luftig. Rør inn hvetemel, bakepulver og egg. Kaldt vann røres inn helt til slutt. Hell røren i smurt form. Legg over rabarbra og dryss over sukker kanel og ev. hakkede mandler. Stek på nederste rille 35-40 min. Server kaken lun med krem eller is.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Enkel rabarbrapai