Enkel rabarbrapai -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Enkel rabarbrapai

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen hvetemel, brunt sukker og kanel og tilsett smør i terninger og smuldre sammen. Tilsett valnøttene. Skrell rabarbra og del av den nederste grove stilken. Del rabarbra på langs og så opp i treninger. Bland sukker og hvetemel inn i rabarbraen og legg over i en smurt paiform/ildfast form. Fordel "smuldredeigen" over. Stek på nederste rille i varm stekeovn ved 200 ºC i ca 40 min. Du vil se det bobler langs kanten og toppen er sprø og gylden. Avkjøl litt og server "lun" med krem, is eller vaniljekrem. Jordbær smaker godt ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Rabarbrapai