Enkel rabarbrapai -

Enkel rabarbrapai

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i ca. 40 minutter. Lag paideigen, la den hvile, kjevle den ut og kle en form ca. 24 cm i diameter. Rens og grovdel rabarbraen. Bland rabarbra, sukker og potetmel godt og hell det i formen. Legg eventuelt noen hele rabarbrastilker på toppen til pynt. Stek paien nederst i ovnen til den er gjennomstekt. Server rabarbrapai med vispet fløte eller iskrem. Tips: Paien kan glaseres med rispgelé som er smeltet og smurt over rabarbraen når paien er stekt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Søt paideig