Enkel risotto - I denne risottoen er det bare fem ingredienser. (Pluss litt vann, salt, pepper og olje).
Foto: Erik Hannemann

Enkel risotto

I denne risottoen er det bare fem ingredienser. (Pluss litt vann, salt, pepper og olje).

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann og buljong og hold det varmt. Skrell løken og gulrot og skjær dem i små biter. I en kjele, stek løk, gulrot og ris i olje og smør til løken blir blank. Ha én og én øse med kraft i risen. La det koke helt inn mellom hver gang. Rør hele tiden. Fortsett slik til risen har kokt ferdig. Riv parmesanen og vend den inn. Smak til med salt og pepper. Det er også lov å vende inn litt smør (men ikke nødvendig).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Laks og risotto