Enkle Sara Bernard - Endelig en ny, deilig Sara Bernard-variant!
Foto: Svein Brimi

Enkle Sara Bernard

Endelig en ny, deilig Sara Bernard-variant!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del kransekakemassen i ca. ½ cm tykke skiver.

Legg skivene utover en bakepapirkledd langpanne og stek ved 200° i ca. 6 minutter.

Avkjøl på kakerist.

Lag moussen som anvist på pakken.

Ha moussen i en sprøytepose og lag fine topper på de små kransekakebunnene.

Sett i fryseren i ca. 30 minutter.

Smelt sjokoladen i vannbad sammen med delfiafett.

La det bli kaldt (men ikke stivner).

Ta kakene ut av fryseren og sett dem på en rist med et lite brett under.

Hell sjokoladen forsiktig over slik at kakene dekkes med sjokolade rundt det hele.

Dryss på litt kakestrøssel.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Sarah Bernhard