Enkle Sara Bernard

Enkle Sara Bernard

Endelig en ny, deilig Sara Bernard-variant!

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

500 g

Ferdig kransekakemasse

Sjokoladekrem

2 pk

Sjokolademousse

Sjokoladeglasur

Slik gjør du det:

Del kransekakemassen i ca. ½ cm tykke skiver.
Legg skivene utover en bakepapirkledd langpanne og stek ved 200° i ca. 6 minutter.
Avkjøl på kakerist.
Lag moussen som anvist på pakken.
Ha moussen i en sprøytepose og lag fine topper på de små kransekakebunnene.
Sett i fryseren i ca. 30 minutter.
Smelt sjokoladen i vannbad sammen med delfiafett.
La det bli kaldt (men ikke stivner).
Ta kakene ut av fryseren og sett dem på en rist med et lite brett under.
Hell sjokoladen forsiktig over slik at kakene dekkes med sjokolade rundt det hele.
Dryss på litt kakestrøssel.