Enkle sjokoladetrøfler - Mmm ... disse smelter på tungen.

Enkle sjokoladetrøfler

Mmm ... disse smelter på tungen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk sjokoladen og ha den i en bolle. Smelt sjokoladen halvveis over vannbad, eller ved halv effekt i en mikrobølgeovn.

Varm opp fløten i en liten kasserolle. Hell den varme fløten litt etter litt over sjokoladen mens du rører. Sjokoladeblandingen skal bli skinnende blank og elastisk, bruk gjerne en stavmikser.

Rør til slutt inn smøret i små terninger. Avkjøl sjokoladeblandingen og form den til passe store kuler. Avkjøl sjokoladetrøflene helt i kjøleskap.

Dypp trøflene (noen få om gangen) i smeltet sjokolade og rull dem i siktet kakao eller melis. Rist av det overflødige og oppbevar konfekten kjølig i en tett boks.

Tips: Sjokoladeblandingen kan smakes til med kaffe, revet appelsinskall, peppermynteolje eller krydder som chili, kanel og kardemomme.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Cake Pops
fav Tid: 30 min
Rocky road
fav Tid: 60 min
Peanøttkrisp