Entrecôte med asiatisk smak, fennikel og eple -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Entrecôte med asiatisk smak, fennikel og eple

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovn til 250 ºC. Gni entrecôten med salt og pepper. Bland samen hoisinsaus, rød currypasta, chilisaus og ingefær og vend kjøttet i blandingen. Stikk inn et steketermometer. Del fennikel, epler og poteter i båter. Dekk en langpanne eller ildfast fat med bakepapir og legg i kjøtt og grønnsaker. Dryss litt salt, pepper og sukker på grønnsakene og legg over stjerneanis. Bland sammen eplejuice, olivenolje og konsentrert kalvefond, og hell over kjøtt og grønnsaker. Sett langpannen på nest øverste rille i stekeovnene og stek i ca 20 min til kjøttet har fått farge. Senk temperaturen til 125 ºC, åpne stekeovnsdøren slik at temperaturen faller til 125 ºC. Stek videre i 20-30 min til steketermometeret viser 58 ºC og grønnsakene er møre. Blir kjøttet ferdig før grønnsakene, ta det ut og la det hvile i 10-15 min før det skjæres opp. Øk ev ovnstemperaturen til 175 ºC slik at grønnsakene blir møre. Tips: Hoisinsaus, rød currypasta finner du i hyllen med asiatisk mat i butikken.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.