Eple- og kanelmuffins - Fedon Lindbergs litt sunnere muffins med blant annet soyamel og havrekli.
Foto: Petter Berg/HM Foto

Eple- og kanelmuffins

Fedon Lindbergs litt sunnere muffins med blant annet soyamel og havrekli.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(10 store muffins) Visp sammen egg, vann, smeltet smør og kulturmelk. Ha i alle de tørre ingrediensene samt revet eple. Fordel røren i smurte muffinsformer. Stekes i ovn ved 170 grader i ca. 20 minutter - til de er gylne og gjennomstekte. La gjerne muffinsene i mindre former, men husk da å redusere steketiden.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?