Eple- og myntechutney -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Eple- og myntechutney

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Chutney betyr mos. Riv myntebladene av stilkene, skyll disse godt og la vannet renne av. Skrell og del løken i fire. Tilsett det øvrige, ha alt i en food prosessor til en luftig en mos. Chutney har utrolig mange bruksområder, kan brukes til middag og snacksretter. Ypperlig til 'pakore' (friterte grønnsaker). Prøv tynt lag på brødskive med tomatskiver, agurk og paprika eller som smør under Norvegia. For de avanserte: bruk denne som dipp til grønnsaker og vanlig saltet potetgull.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Gobhi alu
fav Tid: 1440 min
Rajma
fav Tid: 45 min
Pakore