Eplechips med kanel - Så enkelt, og så godt!
Foto: Foto: Nina Ghomali/Ninasbaking.blogg.no

Eplechips med kanel

Så enkelt, og så godt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell skallet fra eplene og skjær dem så tynne som mulig. 

Strø over kanel og sukker på epleskivene og bruk en kost til å fordele det rundt hele skivene, gjør dette på baksiden også.

Ett brett blir for lite for eplene du nettopp har skjært i tynne sirkler, så derfor kan du bruke to-tre brett i ovnen, altså en over, en i midten og den siste under der igjen.  

Settes i ovnen på 90 grader i ca en og halv time. Ikke fall for fristelsen å sette opp varmen, da brenner eplechipsene med det samme. La den bruke den tiden de trenger, altså tørkes og deretter krølles litt opp på kantene. 

Tips: Sukker kan gjerne byttes ut med stevia, da blir det desidert verdens sunneste chips!

Oppskrift:

Ninasbaking.blogg.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.