Eplecrumble - En britisk klassiker.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Eplecrumble

En britisk klassiker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bruk hendene og smuldre sammen kaldt smør, brunt sukker og finhakkede mandler forsiktig.

Tilsett siktet mel og salt og smuldre forsiktig slik at du får smuler med deig.

Dekk til deigen med plast og sett kaldt inntil videre.

Lag eplefyllet ved å rense og skjære eplene i små biter (1 x 1 cm), og stek de i smør og sukker i et par minutter.

Tilsett frø fra vaniljestanga, kanel og rosiner og stek i ytterligere to minutter.

Avkjøl eplefyllet før du fyller det i en liten ildfast form e.l. og smuldrer over deigen.

Stek på 200 grader i 10-20 minutter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Bærterte