Epledessert med yoghurtkrem og sorbet -

Epledessert med yoghurtkrem og sorbet

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Eplesorbet Kjør blandingen glatt i en blender. Sil av og frys den til sorbet i en ismaskin. Yoghurtkrem Fløte og sukker kokes inn til halvparten og vendes inn i yoghurten. Syltede epler Kok opp most, sukker og sitron. Tilsett epler og avkjøl i laken. Honningtuilles Kjør honning og smør sakte i 10 minutter i en kjøkkenmaskin. Bland dette videre inn og kjør alt sammen på høy hastighet til det er godt blandet. Stryk dette ut på en silikonmatte eller bakepapir og la det steke i ovnen på 170 °C til tuillen er gyllen. Denne desserten kan du legge opp som du vil. Den kan lages på tallerken eller i et dessertglass.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Blåbærsufflé
fav Tid: 5 min
Smoothies x 4