Eplehorn - De revne eplene gjør disse hornene fantastisk gode.
Foto: Foto: Frukt.no

Eplehorn

De revne eplene gjør disse hornene fantastisk gode.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør gjæren ut i litt av vannet.

Tilsett alt det tørre og elt sammen deigen.

Dekk til med plast og la deigen heve i ca. 30 minutter på et lunt sted.

Kna deigen. Kjevle den ut til en stor rund leiv (som en pizzabunn). Bruk et pizzahjul eller en kniv og skjær i 8 stykker (som pizzastykker).

Riv eplene grovt på et råkostjern.

Legg revne epler på leiven og rull sammen til horn.

Sett eplehornene på bakeplater og la de etterheve i ca. 20 minutter.

Pensle med sammenpisket egg.

Stekes i ovn ved 220°C i ca. 10-12 minutter.

Denne porsjonen gir 8 eplehorn.

Oppskrift:

Frukt.no

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Fine og grove horn
fav Tid: 120 min
Gulrotrundstykker