Eplekake i langpanne - Er du glad i epler kan du gjerne tilsette flere epler enn det som står i oppskriften.
Foto: Foto: Svein Brimi

Eplekake i langpanne

Er du glad i epler kan du gjerne tilsette flere epler enn det som står i oppskriften.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør smør og sukker luftig. Pisk inn ett egg om gangen og rør inn de tørre ingrediensene. Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne.

Skrell eplene og del dem i tynne båter. Legg epleskivene tett o tett over deigen og strø over hakkede mandler, sukker og kanel. 

Stek kaken midt i ovnen ved 180 grader i 40-45 min. Avkjøl.

Del kaken opp i passe store firkanter og server med krem eller is. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.