Eplekake med tyttebær - En saftig kake med både frukt og bær. God som den er, men litt vaniljesaus ved siden av smaker alltid godt!
Foto: Linnea Press

Eplekake med tyttebær

En saftig kake med både frukt og bær. God som den er, men litt vaniljesaus ved siden av smaker alltid godt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(Gir ca. 10 kakestykker) Sett ovnen på 175 °C. Smør og dryss mel i en rund form som rommer 1 1/2 liter. Rør smør og sukker porøst. Tilsett vaniljesukker og egg, ett om gangen. Bland mel og bakepulver. Bland det inn i røren sammen med yoghurten. Skrell og fjern kjernene i eplene, skjær dem i biter og bland dem med kanel. Hell halve røren i formen. Legg halvparten av eplene i og halvparten av syltetøyet. Hell over resten av røren, eplebiter og syltetøy. Rør litt rundt i røren med en skje slik at det blander seg. Stek kaken på nederste rille i ovnen i 50 – 60 minutter. Kjenn etter med en pinne om den er gjennomstekt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Brød med godsaker
fav Tid: 45 min
Cupcake med eple