Eplekake med vaniljesaus - Dette er en stor eplekake i langpanne som får eksepsjonelt myk konsistens og god vaniljesmak som følge av at det er 1 liter vaniljesaus i deigen! Lett å lage, likt av alle!
Foto: Foto: Kristine Ilstad/detsoteliv.no

Eplekake med vaniljesaus

Dette er en stor eplekake i langpanne som får eksepsjonelt myk konsistens og god vaniljesmak som følge av at det er 1 liter vaniljesaus i deigen! Lett å lage, likt av alle!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha ferdigkjøpt vaniljesaus, smør og sukker i en kjele og varm opp på middels varme under omrøring til smøret har smeltet og alt er godt blandet. Avkjøl noe.

Sikt sammen de tørre ingrediensene i en stor bakebolle. Ha i vanilje- og smørblandingen og rør deigen jevn og klumpfri med en stålvisp.

Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Rens eplene og del dem i skiver. Stikk epleskivene tett i tett i deigen i et pent mønster. Strø over rikelig med sukker og kanel.

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 40 min. Avkjøl kaken i formen.

Skjær kaken opp i passe store serveringsstykker og løft kakestykkene ut av langpannen ved hjelp av en stekespade.

Oppskrift:

Detsoteliv.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.