Eplekake servert med krydret eplekaramellkrem -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Eplekake servert med krydret eplekaramellkrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kake: Rør smør og sukker lyst og luftig. Tilsett ett og ett egg, og rør godt mellom hvert egg. Rør så inn hvetemel, bakepulver og eplemost. Hell i en smurt form, 22 cm, og dryss på sukker og kanel. Stek på nederste rille i stekeovnen på 180 C i ca 45 min. Avkjøl på rist. Krydret eplekaramellkrem: Smelt sukkeret til karamell, og tilsett eplemost og krydder. Kok inn til sirup og avkjøl. Anretning med tilbehør: Stikk ut kjernehuset i eplene og skjær eplene i skiver. Anrett kakestykker med epleskiver, crème fraîche og krydderkaramell som på bildet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?