Eplelapper -
Foto: Matprat.no

Eplelapper

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
5 porsjoner

2 dl hvetemel, siktet

1,5 dl melk

2 stk egg

0,5 dl sukker

2 ss smør

0,5 ts salt

0,5 ts bakepulver

1 stk eple

Annonse

Slik gjør du det:

Stikk ut kjernehuset på et eple og del det i skiver. Legg 3 epleskiver av gangen i varm stekepanne. Hell en klatt røre over hver epleskive til skiven er såvidt dekket. Snu eplelappene etter ca. 1 minutt, og stek dem på den andre siden. Server eplelappene lunkne, gjerne med dryss av sukker og kanel, og med litt rømme eller iskrem til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.