Eplemos med biter -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Eplemos med biter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Oppskriften gir ca. 1 kg eplemos. Skrell og del epler i biter (kjernehus fjernes). Kok opp sammen med vann, rør om en gang i mellom slik at det ikke legger seg ved i bunnen. Kok til eplene begynner å mose seg, men ikke lenger enn at det er eplebiter igjen, ca. 5 min. Rør inn sukker og askorbinsyre eller sitronsaft. Avkjøl og fyll på glass eller små bokser, sett på lokk og oppbevar i fryseboks.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Sylteagurker
fav Tid: 30 min
Tomatmarmelade