Epleomelett -
Foto: Astrid Hals

Epleomelett

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell eplet, fjern kjernehuset og del eplet i båter. Stekt dem møre i litt smør tilsatt kanel. Ta eplebåtene ut av pannen. Skill eggene og pisk plommene lett sammen med fløte og sukker. Rør forsiktig inn stivpiskede eggehviter. Hell røren i en liten stekepanne og la omeletten stivne så vidt. Legg de stekte eplebåtene på den ene halvdelen av omeletten og brett den andre halvdelen over. Server omeletten straks, gjerne med melisdryss over og en kvast sitronmelisse. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Omelett