Eplepai med vaniljekrem - Paien for deg som egentlig ikke har tid til å bake!
Foto: Marit Røttingsnes Westlie

Eplepai med vaniljekrem

Paien for deg som egentlig ikke har tid til å bake!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg butterdeigsplatene til tining, smør en paiform med olje eller smør og sett stekeovnen på 180 grader. 

Dryss melet på bakebordet og legg butterdeigsplatene oppå hverandre. Kjevle dem ut til de har blitt store nok til å fylle paiformen. Legg i butterdeigen og klem den på plass. 

Ha i vaniljekremen.

Skjær eplene i tynne skiver og fordel skivene oppå vaniljekremen. Dryss over mandelflakene og kanelen. 

Stek paien på nest nederste rille i 30-40 minutter. Det avhenger av hvor dyp paiformen din er. 

La den avkjøles noe før servering. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?