Epler med karamell - Her har du oppskriften på deilige, grønne epler dyppet i karamell. En stor favoritt hos barna!
Foto: Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Epler med karamell

Her har du oppskriften på deilige, grønne epler dyppet i karamell. En stor favoritt hos barna!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell vann og sukker i en kjele, la den stå på komfyren på middels varme og rør til du ser at sukkeret er oppløst.

Skru opp varmen til det høyeste. Nå må du ikke røre mer i det.

Ta kjelen av platen når du ser at blandingen har fått en fin karamellfarge.

Tilsett varm kremfløte. Pass på her, det kan boble og bruse opp når du heller i fløten.

Tilsett vaniljeekstrakt, etterfulgt av smør. Sett kjelen tilbake på kokeplaten og rør til smøret er helt smeltet og til blandingen ikke lenger bruser opp.

Så var det eplene. I Nashville brukte de grønne epler, og jeg elsker grønne aller mest, men liker du røde epler best kan du bruke det.

Ta stilken ut av eplene og sett inn en pinne.

Lag karamell slik det står beskrevet her oppe,  og avkjøl den bare 2-3 minutter.

Spray matfett på et ark med bakepapir. Dypp hvert eple i den deilige karamellen og sett dem på bakepapiret.

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.