Eplesnitter -

Eplesnitter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200°C i 20 minutter. Varm melken til den er lunken, 37°C/fingervarm, tilsett smøret og la det smelte. Rør ut gjæren i blandingen, tilsett sammenvispede egg og sukker og elt inn hvetemel til en glatt og smidig deig. Dekk den med plast og la den heve til dobbel størrelse, ca. 40 minutter. Elt deigen lett om og kjevle den ut til et rektangel, ca. 20x30 cm. Legg eplemos midt på og dryss sitronsaft over. Brett deigen sammen over eplemosen og legg stangen på stekebrett med skjøten ned. Etterhev den i ca. 20 minutter, pensle med egg og stek eplestangen midt i ovnen. Skjær den i snitter før servering, sikt gjerne melis over og server den med en kremtopp.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Fine rundstykker
fav Tid: 120 min
Kaffekake
fav Tid: 120 min
Fine horn